torstai 16. helmikuuta 2017 | 5.44

Rakkaudesta psykologiaan


PSYKAMANIA ON NYT TÄÄLLÄ! WOOP WOOP.

Mikä Psykamania sitten oikein on? 
Psykamania on kymmenen psykologian opiskelijan pitämä blogi, jossa on juttuja psykologian opiskelusta, opiskelijaelämästä ja hakemisesta psykalle Jyväskylän yliopistoon. Blogimme tarkoituksena on antaa motivaatiota, tsemppausta ja vinkkejä psykalle hakemiseen ja kertoa elämästämme Jyväskylässä. Erityisesti Jyväskylään hakijoille blogimme seuraaminen on varmasti hyödyksi, mutta myös muille hakijoille blogimme aiheet voivat olla antoisia.

Keitä me kirjoittajat oikein olemme?
Olemme kymmenen tytön kaveriporukka, jotka löysivät toisensa onnellisesti heti viime syksyn alkumetreillä fuksitapahtumista. Opiskelemme siis kaikki ensimmäistä vuotta psykologiaa Jyväskylän yliopistossa, mutta osa meistä on jo pidemmällä opinnoissaan (esimerkiksi edeltävien avoimen yliopiston opintojen myötä). Meillä jokaisella on omat kiinnostuksen kohteemme psykologian alalta ja pyrimmekin kertomaan muun muassa eri sivuainevalinnoista ja tulevaisuuden suunnitelmista. 

Vapaa-aikanamme käymme hikoilemassa korkekakoululiikunnan ryhmäliikuntatunneilla (abs&booty 4life), yhdessä syömässä ja kahvittelemassa Jyväskylän tunnelmallisissa kahviloissa sekä ravaamme ahkerasti opiskelijariennoista toiseen. Suunnitelmissamme on siis kirjoittaa myös juttuja puuhailuistamme opintojen ulkopuolella. 

Tästä se lähtee! Tervetuloa mukaan :) 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä