keskiviikko 17. toukokuuta 2017 | 7.33

Ensimmäinen opiskelijavappu

Hellurei! 
Pääsykokeisiin on enää kuumottavan viikon verran aikaa, joten tähän väliin päätettiin repästä postaus meidän ensimmäisestä opiskelijavapusta. Toivottavasti kuvat motivoi teitä loppukiriin lukemisen kanssa ja saatte myös vähän osviittaa siitä mitä on luvassa jos/KUN pääsette ;) Vappu oli kyllä meidän porukan joukossa varsin odotettu, sillä viime vappu meni päntätessä pääsykokeiisiin. Sen takia päätettiin ottaa tästä vapusta kaikki ilo irti ja olihan se nyt aivan huippu! Ihana fuksivuosi huipentui siis kahden viikon kestäneisiin vappujuhlintoihin ja rentoihin illanviettoihin.


Tästä se alamäki alko. Ensimmäisenä oli vuorossa vappuappro!


Vappubussista oltiin kuultu juttua jo etukäteen siitä, että se on vapun odotetuin tapahtuma ja tunku tien päälle on kovaa. Vappubussi oli kyllä yksi vuoden kohokohtia vaikka itsellä lähtikin ääni sinä iltana ja seuraavat päivät kärsin flunssasta. Mutta oli kyllä sen arvosta haha!


On kyllä kieltämättä nyt jo ikävä näitä höpönassuja. Ootte ihkuja <3



Vappusitseillä oli teemana tänä vuonna retro






Vappu huipentui piknikiin harjulla. Tää päivä oli ehdottomasti mun lemppareiden joukossa koko vuodelta: aurinko lämmitti, harju oli täynnä haalarikansaa, syötiin pitsaa, kuunneltiin musiikkia (Risto <3) ja nautittiin toistemme seurasta. Illalla keräännyttiin vielä porukalla Roosalle katsomaan leffaa. Ai että. 



No näinhän se on. #vapueilopu (ei vaa, onneks se sit lopulta loppu)

Vappu oli kyllä kokonaisuudessaan mahtava, kiitos siitä kuuluu psykamanian poppoolle sekä kaikille muille huipputovereille! Nyt onkin hyvä hetki rauhottua ja paiskia töitä kotikonnuilla ja syksyllä taas jatketaan - toivottavasti mahdollisimman monen teistä hakijoista kanssa :) 
Tsemppiä hurjasti kaikille viimeisiin lukemisiin! Älkää vetäkö itteänne loppuun että jaksatte keskittyä kokeessa, syökää hyvin, liikkukaa ja nukkukaa! Pitäkää positiivinen ja tsemppaava mieli yllä ja katse keltaisissa haalareissa niin syksyllä nähdään <3 

Tsemppiterkuin, Olga 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä